17/03/2015

Hvorfor Pris & Plakatsystem

SALG
Kommuniserer du ikke riktig med kunden, får du heller ikke kunden til å ta de riktige beslutninger. Fornøyde kunder kommer tilbake, frustrerte kunder gjør det ikke. Riktig bruk av bilder, tekst , ikoner, logoer og pris, hjelper kunden til å ta sin kjøpsbeslutning. Ved vår løsning kan du også lage pakkeplakater, mix plakater og oppsalgsplakater. Mersalg sikrer salgsøkning til din butikk og kjede. Produkter uten plakat fører til tapt salg.

liten_stor1

ENKELT
Det skal være enkelt for hovedkontor å distribuere og kontrollere hva som er helheten i budskap, frekvens og kvalitet. Samtidig skal det være enkelt og fleksibelt for butikken å produsere plakatene lokalt. Enkelhet sikrer bruk av løsningen og økt salg.

EFFEKTIVITET
Tid er penger. Også i forhold til kommunikasjon med kundene. En slik løsning som dette må være hurtig. I dagens marked er ”Timing” og ”Time to Market” suksessfaktorer for en kjede. Sentral planlegging og lokal produksjon sikrer denne effektivitet. Timingen vil være avgjørende for omsetning, og effektiviteten senke dine kostnader.

SIKKERHET
Total kommunikasjon på alle plattformer gjelder også i butikken. Webshop, TV Reklame, DM og butikk kommunikasjonen skal være gjenkjennelig. Med vår løsning så sikrer du at butikkene følger kjedens kommunikasjon. Kunder er opptatt av kvalitet i kommunikasjon.

KVALITET
Hvordan kunden oppfatter din kjede og butikk, avhenger av din kommunikasjon. En stor del av forbrukerne assosierer din kommunikasjon med din kjedes kvalitet og dine produkters kvalitet. Majoriteten av handlere sier også at din kommunikasjon sier noe om din ”personlighet”. Derfor er det viktig at hovedkontor tenker igjennom sin kommunikasjon, og at den lokale butikk følger dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *